Известие

Collapse
No announcement yet.

една 159-ка ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    "Аз я гледах преди седмица- две, когато беше на 16500.
    Има някакво тракане на празен ход, което не разбрах от какво е, маркуча след турбината е силно омаслен, километрите са по-малко от обявените в autoacout( ама може и грешка да е), предното стъкло е за смяна, че има 3-4 доста дълбоки вдлъбнатини от камъчета. Предна лява джанта е доста наранена, ако е от дупка ще трябва да се има предвид за преглед на окачването( не че така или иначе не трябва да се прегледа).Джантите са 16-ки. Задната броня отдясно е ожулена и има няколко леки драскотини по вратите.
    Това се сещам сега, но иначе колата прави добро впечатление и салона не е много захабен. Задължително сервиз, обаче.
    Много бързо свалиха цената..."

Това ми мнение е от тук...
    Май наистина и има нещо, за да свалята цената толкова много, било то технически, или документално...
    Трябва задължително преглед за тази кола,тракането може да е от няколко неща,но си трябва диагностика,може да е от клапите на всмукателниуя колектор,ако има такива и т.н.Иначе не изглежда злеЗа тази цена,мисля че тези неща които каза Ники може да се превъзмогнат,освен ако проблема с тракането не е нещо сериозно.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
    X